Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kartaltepe Ortaokulu

Telefon : 0 (370) 4124051
Belgegeçer : 0 370 4124051
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kartaltepeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kartaltepe Mah. Kartaltepe Cad. No28 Merkez/Karabük
VİZYON : Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumlarına nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmak.
BAŞARILAR : 2020 LGS sonucunda sıınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarından; 2 Öğrencimiz Fen Lisesine, 1 Öğrencimiz Anadolu Lisesine, 3 Öğrencimiz Proje İmam Hatip Lisesine, 2 Öğrencimiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine(Proje Uygulaması), Toplamda 8 öğrencimiz kayıt yaptırmaya hak kazanmıştır. Yerel Yerleştirme sonucunda; 27 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz İmam Hatip Lisesi, 15 öğrencimiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz Mesleki Eğitim Merkezine, kayıt yaptırmaya hak kazanmıştır. 2 Öğrencimiz devlet bursu almaya hak kazanmıştır.

Öğretmen :12
Öğrenci :82
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Fizik Laboratuvarı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :917
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 09:00 - 15:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Şehirler arası otobüs terminalinden Merkez Postane yada Kares AVM´ye minibüsle yada yürüyerek 5 dk, sonrasında Yenişehir dolmuş durağı önünden yokuş yukarı 200 metre çıkılınca sağ tarafta kalmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kartaltepe Mah.Kartaltepe Cd.No:28_Karabük
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez İlçede bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2020 LGS sonucunda sıınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarından; 2 Öğrencimiz Fen Lisesine, 1 Öğrencimiz Anadolu Lisesine, 3 Öğrencimiz Proje İmam Hatip Lisesine, 2 Öğrencimiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine(Proje Uygulaması), Toplamda 8 öğrencimiz kayıt yaptırmaya hak kazanmıştır. Yerel Yerleştirme sonucunda; 27 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz İmam Hatip Lisesi, 15 öğrencimiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz Mesleki Eğitim Merkezine, kayıt yaptırmaya hak kazanmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler : Kız Futbol Takımı, Kros Takımı, Bocce Takımı
Bilimsel Etkinlikler : Tubitak 4006 projeleri..
Proje Çalışmaları : Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Sıfır Atık Projesi, Okulum Temiz Belgesi
Yazdır :